• Hoogste kwaliteit
  • Veel lokale producten
  • Contactloos bezorgd
Bestel online

Voor al uw groente en fruit hoeft u nu de deur niet meer uit!!

Uniek

Verse groenten en fruit pakketten

Ons Krat is goed gevuld met iedere week 5 soorten groenten en 4 soorten fruit, aangevuld met aardappelen en perssinaasappels. Onze producten halen we zoveel mogelijk rechtstreeks bij kwekers uit de streek waardoor we de kratten kunnen vullen met superverse producten. Kies voor een kratje voor 2 of 4 personen en vul ze aan met extra groenten en fruit of melk yoghurt en eieren.


Wie zijn wij

Al meer dan 50 jaar een begrip in Noord Holland

Vandaag de dag is de naam Dick Schaap synoniem voor dé horecagroothandel in groente en fruit van Noord-Holland.
Dick Schaap zit sinds 1965 in de groente- en fruithandel, dat zit zogezegd in ons bloed, we zijn gewend aan vroeg opstaan om lekkere verse producten in te kopen, dat doen we het liefst bij onze telers in de buurt, lokaal en lekker vers!


Waarom Kratje van Dick

Veel lokaal geteelde producten

Wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver moeten komen zijn meestal meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten nu eenmaal wat verder reizen, maar de witlof halen wij graag uit Lutjebroek, de knolselderie uit Zuid-Schermer, de bloemkool uit Andijk en de Valery aardappels uit… ach, je snapt het punt. Lokaal is eerlijk, lekker, vers en beter voor het milieu.