• Hoogste kwaliteit
  • Veel lokale producten
  • Contactloos bezorgd

Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Consument: De natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf
en een leveringsovereenkomst op afstand aangaat met Dick Schaap horecagroothandel.

Overeenkomst: De leveringsovereenkomst tussen de consument en Dick Schaap Horecagroothandel.

Website: www.kratjevandick.nl waar de consument een bestelling kan plaatsen

Identiteit ondernemer: Dick Schaap Horecagroothandel

Vestigings- en bezoekadres: Signaal 81-85, 1446WT Purmerend

Bereikbaarheid:

Telefonisch: 06 30 15 90 46
Per e-mail: info@kratjevan.nl
KvK-nummer: 70395292
BTW-nummer: NL191819840B01

 

Voorwoord

Deze algemene voorwaarden omschrijven het bestelproces tussen consument en Dick Schaap Horecagroothandel en op welke wijze Dick Schaap Horecagroothandel zijn diensten verleend. Door het plaatsen van een bestelling op onze website, geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de inhoud van deze algemene voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u geen gebruik van onze website en/of onze diensten te maken.

Bestelproces

Indien u een bestelling plaatst via de website komt daarmee een leveringsovereenkomst tot stand tussen u en Dick Schaap Horecagroothandel. De website www.kratjevandick.nl fungeert hierin slechts als hulpmiddel. De daadwerkelijke leveringsovereenkomst wordt onder deze algemene voorwaarden gesloten.

Levering en betaling

Wanneer u een bestelling via de website heeft geplaatst, wordt u in de gelegenheid gesteld om deze te bevestigen en online te betalen. De prijzen op de website zijn van toepassing en zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wij berekenen geen bezorgkosten, op onze website is ons bezorgingsgebied terug te vinden met de bijbehorende bezorgdagen. Voor 18.00 uur besteld en betaald is de eerstvolgende bezorg dag tussen 9.00 en 15.00 bezorgd, behalve op zondag. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie (naam, adres, telefoonnummer e.d.) om uw bestelling te betalen en te laten bezorgen. Persoonlijk bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van uw eigen wachtwoord en het gebruik van
betaalmiddel/-pas om de transactie te sluiten. Dick Schaap Horecagroothandel is niet aansprakelijk voor onbevoegde transacties welke door uw nalatigheid zijn gepleegd met uw betaalmiddel/-pas. Betalingen die op de website worden voldaan, worden rechtstreeks aan Dick Schaap Horecagroothandel gedaan. De betaling kan alleen worden teruggestort indien niet tot levering is overgegaan. In dat geval zal de betaling binnen maximaal 10 werkdagen worden teruggestort.

Correctheid gegevens

Dick Schaap Horecagroothandel is verantwoordelijk voor de op de website vermelde prijzen (en wijzigingen hiervan) van producten, de kwaliteit van het bestelde producten, alsmede de op de website vermelde bezorgdagen in het genoemde bezorgingsgebied. Indien u onjuiste gegevens aantreft op enig onderdeel van de website, dan stellen wij het zeer op prijs dat u dit meldt op info@kratjevan.nl, dan zullen wij spoedig zorg dragen voor aanpassing hiervan.

Klachtafwikkeling

Klachten dient u uiterlijk 3 dagen na het plaatsen van de bestelling in te dienen via info@kratjevan.nl, of via het nummer 06 30 15 90 46.

Intellectueel eigendom

Dick Schaap Horecagroothandel is de maker en tevens auteursrechthebbende van het materiaal van de website www.kratjevandick.nl. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Dick Schaap Horecagroothandel (onder)deel van de website op enige wijze te kopiƫren, aan te passen, te vertalen en/of uit te geven. Voor dergelijk gebruik is de voorafgaande schriftelijke toestemming van Dick Schaap Horecagroothandel uitdrukkelijk vereist.

Purmerend, 16 april 2020
versie 1.0