Definities

In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

  • Consument: De natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een leveringsovereenkomst op afstand aangaat met Kratje van….
  • Overeenkomst: De leveringsovereenkomst tussen de consument en Kratje van….
  • Website: www.kratjevan.nl waar de consument een bestelling kan plaatsen
  • Identiteit ondernemer: Kratje van…
  • Vestigings- en bezoekadres: Willem Alexanderhof 5, 1141 PZ Monnickendam

Bereikbaarheid:

Telefonisch: 06 30 15 90 46
Per e-mail: info@kratjevan.nl
KvK-nummer: 78101395
BTW-nummer: NL003293955B06

Voorwoord

Deze algemene voorwaarden omschrijven het bestelproces tussen consument en Kratje van… en op welke wijze Kratje van… zijn diensten verleend. Door het plaatsen van een bestelling op onze website, geeft u aan kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met de inhoud van deze algemene voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, verzoeken wij u geen gebruik van onze website en/of onze diensten te maken.

Bestelproces

Indien u een bestelling plaatst via de website komt daarmee een leveringsovereenkomst tot stand tussen u en Kratje van…. De website www.kratjevan.nl fungeert hierin slechts als hulpmiddel. De daadwerkelijke leveringsovereenkomst wordt onder deze algemene voorwaarden gesloten.

Levering en betaling

Wanneer u een bestelling via de website heeft geplaatst, wordt u in de gelegenheid gesteld om deze te bevestigen en online te betalen. De prijzen op de website zijn van toepassing en zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wij berekenen geen bezorgkosten, op onze website is ons bezorgingsgebied terug te vinden met de bijbehorende bezorgdagen. Voor 20.00 uur besteld en betaald is de eerstvolgende bezorg dag tussen 9.00 en 15.00 bezorgd, behalve op zondag. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie (naam, adres, telefoonnummer e.d.) om uw bestelling te betalen en te laten bezorgen. Persoonlijk bent u verantwoordelijk voor de beveiliging van uw eigen wachtwoord en het gebruik van betaalmiddel/-pas om de transactie te sluiten. Kratje van… is niet aansprakelijk voor onbevoegde transacties welke door uw nalatigheid zijn gepleegd met uw betaalmiddel/-pas. Betalingen die op de website worden voldaan, worden rechtstreeks aan Kratje van… gedaan. De betaling kan alleen worden teruggestort indien niet tot levering is overgegaan. In dat geval zal de betaling binnen maximaal 10 werkdagen worden teruggestort.

Correctheid gegevens

Kratje van… is verantwoordelijk voor de op de website vermelde prijzen (en wijzigingen hiervan) van producten, de kwaliteit van het bestelde producten, alsmede de op de website vermelde bezorgdagen in het genoemde bezorgingsgebied. Indien u onjuiste gegevens aantreft op enig onderdeel van de website, dan stellen wij het zeer op prijs dat u dit meldt op info@kratjevan.nl, dan zullen wij spoedig zorg dragen voor aanpassing hiervan.

Klachtafwikkeling

Klachten kunt u na levering van de bestelling indienen via info@kratjevan.nl, of via het nummer 06 30 15 90 46.

Intellectueel eigendom

Kratje van… is de maker en tevens auteursrechthebbende van het materiaal van de website www.kratjevan.nl. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Kratje van… (onder)delen van de website op enige wijze te kopiëren, aan te passen, te vertalen en/of uit te geven. Voor dergelijk gebruik is de voorafgaande schriftelijke toestemming van Kratje van…uitdrukkelijk vereist.

Monnickendam, 18 januari 2021
versie 1.1