• Hoogste kwaliteit
  • Veel lokale producten
  • Contactloos bezorgd

Liefde voor groente en fruit

Verse ingrediënten zijn, naast liefde voor lekker koken, het belangrijkste in de keuken. Dick Schaap zit sinds 1965 in de groente- en fruithandel, een begrip in Noord-Holland. We voeren een breed assortiment – van piepers tot papaja – en kwaliteit staat buiten kijf. Dat is niet alleen om mee te pronken, het is een kernvoorwaarde.

Liefde voor mooi groente en fruit is hart hebben voor lokale telers, boeren en hun producten. Want wat van ver komt is niet per se beter. Sterker nog: ingrediënten die van ver komen zijn meer belastend voor het milieu. Oké, ook onze avocado’s moeten wat verder reizen, maar witlof halen wij graag uit Lutjebroek, knolselderie uit Zuid-Schermer, bloemkool uit Andijk en de Valery aardappeltjes uit… en asperges van de broertjes Broersen uit Warmenhuizen – lokaal is eerlijk, lekker en beter voor het milieu.

Service? Echt wel Wij berekenen geen bezorgkosten, bezorgen doen we gratis! Kijk in ons bezorgingsgebied of we ook bij u in de buurt komen! Voor 20:00 uur besteld en betaald is de eerstvolgende bezorg dag tussen 11.00 en 20.00 bezorgd, behalve op zondag.